Gluteenivabad retseptid

Kohvi-kirsismuuti (1)

Tiina Lebane, 16. veebruar 2015, 03:47
Kohvi-kirsismuutiFoto: Kristi Metsa
Naudi julgelt energiasüsti, mille annab mõnus smuuti! Banaan peab selles kindlasti olema, sest annab vajalikku magusust ja muudab joogi tummisemaks. Smuuti sobib hästi kiireks turgutuseks pärast tööd ja enne trenni, aga ka lõuna- või õhtusöögi lõpetuseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Külmutatud kirsid
1 tk Väike banaan
1 dl Külma kanget musta kohvi
2 dl Maitsestamata jogurt
1 tl Vanillsuhkur

Valmistamine
1. Lase jäistel kirssidel 15 min blenderis sulada.
2. Lisa kooritud ja tükeldatud banaan, kohv, jogurt ja vanillsuhkur.
3. Töötle blenderis, kuni koostisosad on purustatud ja jook mõnusalt vahune.