Main ohtuleht logo
Sisene
  • Uudised
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Rahatarkus
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Digilehed
  • Ristsõna
  • Laps
  • Nädalamenüü
  • Argiroad
  • Samm-sammult
  • Evelin Ilvese kokakool
  • Karmo Tüüri supipöial
  • Videod
TelliSisene
Otsi
Telli
Toidutare
  • Uudised
  • Retseptid
  • Videod
  • Minu Toidutare
Väljaanded
  • ÕÕhtuleht
  • EElu
  • SSport
  • NNaine
  • TTervis
  • RRahatarkus
  • LLoodus
  • LLiigume
  • AAjalugu
  • TToidutare
  • KKodu
  • RRistsõna
  • LLaps
Digilehed
  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Käsitöö
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
  • Ristiku Ristsõnad
Olulised
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje
Sotsiaalmeedia
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss

Värske apelsini-porgandi-astelpajumahl
Värske apelsini-porgandi-astelpajumahlFoto: Britt Paju
Britt Paju,  2. veebruar 2015 04:55

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Apelsin
1 tk Porgand
1 dl Astelpajumarjad

Valmistamine
1. Kui kasutad külmutatud marju, tõsta need eelmisel õhtul külmkappi sulama.
2. Eemalda apelsini koor ja lõika viljaliha väiksemateks tükkideks, koori porgand ja tükelda.
3. Viska kõik koostisained mahlapressi ja naudi saadud mahla kohe.

  • Apelsin
  • porgand

Kommentaarid  (0)

SISUTURUNDUS

Rohkem
Kogemuslugu: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” 
16. mai on rahvusvaheline tsöliaakia päev | Mis haigus on tsöliaakia, mida kujutab endast gluteen ja millal peaks sellest loobuma? 
UUS RIIKLIK TASUTA TEENUS: perelepitus aitab lahku minna nii, et lapsed ei jää kannatajaks 
MÄLUMÄNG | Kui suur telesõber sa oled? Pane end proovile ja võida Selveri 100-eurone kinkekaart!