Paprika ja sidruniga maitsestatud kanatiivadFoto: Britt Paju
Britt Paju 2. veebruar 2015 04:50

Kogus: viiele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg Kanatiivad
4 spl Paprikapulber
3 spl Kuivatatud tüümian
2 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Oliiviõli
Sool

Valmistamine
1. Sega kokku marinaad ja hõõru kanatiivad sellega kokku. Võid sekka visata ka tühja sidrunipooliku. Hoia külm kapis vähemalt 2 tundi, enne ahju panekut aga vähemalt 30 minutit toatemperatuuril.
2. Küpseta 200 kraadi juures ahjus küpsetusrestil, mille alla on rasva püüdmiseks pandud fooliumiga kaetud ahjuplaat, u 30 minutit, vahepeal tiibu keerates.
3. Lõpetuseks võid krõbeda pinna saamiseks tiibu 5 minutit täisvõimsusel küpsetada-grillida.