Gluteenivabad retseptid

Magusad riisinuudlid 

Angelica Udeküll, 9. veebruar 2015, 04:53
Magusad riisinuudlidFoto: Daisy Lappard

Koostisosad
100 g Riisinuudlid
1 tl Või
1 spl Suhkur
0.5 tk Mango
4 tk Suur maasikas
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 spl Cointreau
50 ml Kookoskreem
1 spl Vanillisuhkur
Pekanipähklid

Valmistamine
1. Valmista nuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele.
2. Koori mango ja viiluta viljaliha.
3. Pruunista pannil või ja suhkur.
4. Lisa mango ja kuumuta.
5. Lisa kookoskreem, Cointreau ja laimimahl.
6. Lisa nuudlid ja kuumuta toit läbi.
7. Serveerides lisa veerandikeks lõigatud maasikad ja mõned pähklid.
HEA TEADA!
Kui roog jääb kuiv ja kleepuv, lisa pannile veidi mahla või vedelat moosi, nt maasikamoosi.
Kaunistuseks ja maitseks võid serveerimisel lisada ka münti.