Gluteenivabad retseptid

Klaasnuudlid mereanniseguga 

Angelica Udeküll, 9. veebruar 2015, 03:39
Klaasnuudlid mereannisegugaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Mungoanuudlid ehk klaasnuudlid
1 spl Õli
1 tl Sidrunheinapasta
1 tl Punane karripasta
0.5 tk Punane sibul
0.5 tk Kurk
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 spl Kalakaste
150 g Mereannisegu
Roheline sibul
Värske koriander

Valmistamine
1. Valmista nuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele.
2. Kuumuta pannil õli ja selles karri- ja sidrunheinapasta.
3. Haki sibul ja hauta pannil.
4. Koori kurk, eemalda vesine südamik ja viiluta. Lisa pannile.
5. Lisa nuudlid ja maitsesta roog kalakastme ning laimimahlaga.
6. Lisa mereannisegu ja kuumuta korralikult läbi.
7. Vahetult enne serveerimist lisa roheline sibul ja koriander.
HEA TEADA!
Mungoanuudlid sobivad tänu oma koostisele ka laktoosi- ja gluteenitalumatuse korral. Täpset koostist tasub siiski uurida pakendilt.
Kuumutades muutuvad nuudlid klaasjaks. Tänu oma kergele konsistentsile on need ideaalne lisand ka salatite juures ning kevadrullide ja muude Aasia suupistete täidistes.