Ahjuomlett spinati ja oliividega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
150 g Beebispinat
3 spl Extra virgin oliiviõli
3 tk Muna
3 spl Piim
100 g Riivitud Parmigiano Reggiano juust
70 g Villutatud (mustad) oliivid
50 g Täisteraleib
Valmistamine
1. Pese ja haki spinat ning keeda 2–3 minutit vees. Kuivata korralikult.
2. Kuumuta pannil õli ja küpseta spinatit selles mõned minutid.
3. Vahusta munakollased piimaga. Lisa juurde spinat, juust, oliivid, riivleib ja munavalged. Vahusta segu korralikult ja vala oliiviõliga pintseldatud ahjunõusse.
4. Küpseta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit, kuni omlett on kenasti jumekas.
HEA TEADA!
Kasuta keskmise või kõrgema intensiivsusega oliiviõli. Küpsetamiseks ei sobi väga mahe ja väga kuldne ning pikemalt seisnud oliiviõli.
Kommentaarid (0)