Nädala kook

Ricotta-rull viinamarjadega 

Pille Enden, 19. jaanuar 2015, 05:51
Ricotta-rull viinamarjadegaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne puhas maitse võlub alati. Mugavam perenaine saab kasutada poest ostetud biskviidirulli.

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 6–8 minutit ahjus

Koostisosad
BISKVIIDIRULL
4 tk Muna
1.5 dl Suhkur
5 spl Kartulitärklis
1 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
250 g Ricotta
1 dl Maitsestamata jogurt
1.5 dl Vahukoor
1 dl Suhkur
400 g Viinamarjad
Tuhksuhkur (pealeriputamiseks)

Valmistamine
1. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, sõelu hulka kartulitärklis ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega läbi ja kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Aja ühtlaselt laiali ja küpseta 225-kraadises ahjus 6–8 minuti jooksul helepruuniks.
3. Mikserda ricotta suhkruga kreemjaks. Vahusta koor ja sega ricottaga. Lõika viinamarjad pooleks. Määri ricotta-kreem biskviidile ja lao peale poolitatud viinamarjad.
4. Keera rulli. Raputa peale tuhksuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee