Õuna-juustutäidisega kanafileeFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
2. veebruar 2015, 04:17

Õuna-juustutäidisega kanafilee

Põnev kombinatsioon kanast, õuntest ja juustust. Kasuta täidises mõnda kõvemat tugevamaitselist juustu, näiteks Goudat või Emmentali.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Kanafilee
1 dl Hakitud õun
2 spl Riivitud juust
1 spl Riivsai
1 spl Või
0.5 dl Kuiv valge vein
0.6 dl Vesi
1.5 tl Maisitärklis
1 dl Rõõsk koor 35%
1 spl Hakitud petersell

Valmistamine
1. Sega hakitud õunad riivjuustu ja -saiaga.
2. Vasarda kanafileed toidukile vahel 0,5‒0,6 cm paksuseks. Tõsta õunasegu kanafileedele, keera fileed rulli ja kinnita tikuga.
3. Sulata pannil või ja pruunista rullid igast küljest. Lisa vein ja 0,5 dl vett, kata pann kaanega ja hauta 15‒20 minutit, kuni fileerullid pole enam roosad. Tõsta rullid taldrikutele.
4. Sega 1 sl külma vett maisitärklisega, lisa pannile ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Sega hulka koor, maitsesta kaste soolaga ja vala kanafileedele. Serveeri hakitud peterselliga.