Gluteenivabad retseptid

Tai omlett krevettidega 

Mari-Liis Ilover, 5. jaanuar 2015, 04:27
Tai omlettFoto: Mari-Liis Ilover
Lihtne ja maitsev eine. Tais ei ole omlett mitte hommikusöök, vaid toekam lõuna- või õhtueine, mille kõrvale pakutakse riisi ja magusat tšillikastet. Aga loomulikult ei keela keegi meil seda valmistada ka hommikusöögiks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Väikesed puhastatud krevetid
0.5 tk Tomat
0.5 tk Sibul
3 tk Muna
1 tl Valge pipar
2 spl Õli
Roheline sibul
2 tl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba

Valmistamine
1. Külmutatud krevetid sulata, soolvees krevetid nõruta.
2. Eemalda tomatist seemned koos neid ümbritseva pehme osaga, neid omletis vaja ei lähe. Tükelda tomati viljaliha. Haki sibul.
3. Klopi munad sojakastme ja pipraga lahti.
4. Kuumuta pannil õli. Lisa krevetid, sibul ja tomat. Prae kergelt läbi, 1–2 minutit.
5. Vala peale munasegu. Lase veidi hüübida, keera ümber ja küpseta ka teiselt poolt.
6. Puista serveerimisel omletile hakitud rohelist sibulat.