Kalakoogid ehk kalakotletid maisijahuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Külmutatud või värsket valget kala
1 tk Muna
2 tl Punane karripasta
1 spl Kalakaste
2 tk Hakitud šalottsibul
6 tk Hakitud toores peenike aedoakaun
1 tl Jahvatatud ingver
3 spl Maisijahu
4 tk Hakitud rohelise sibula vars
3 spl Hakitud värske koriander
0.5 tl Suhkur
Maapähkliõli (praadimiseks)
Valmistamine
8 tk
1. Haki sulanud kala köögikombaini lõiketeradega või lase läbi hakk-lihamasina.
2. Sega kõik ained omavahel.
3. Kuumuta pannil umbes poole sentimeetri jagu õli.
4. Vormi käte vahel ümarad lamedad koogikesed, prae neid (vajadusel kahes jaos) mõlemalt poolt paar minutit.
5. Tõsta köögipaberile liigsest rasvast nõrguma.
Kommentaarid (0)