Gluteenivabad retseptid

Tai kurgisalat 

Mari-Liis Ilover, 5. jaanuar 2015, 05:05
Tai kurgisalatFoto: Mari-Liis Ilover
Värskendav ja maitseküllane kurgisalat valmib mõne minutiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 tk Pikk kurk
0.5 tk Punane sibul
2 spl Magus tšillikaste
2 spl Maapähklid (kooritud, soolamata ja röstimata)
2 spl Hakitud värske koriander

Valmistamine
1. Lõika kurk pikuti pooleks. Eemalda teelusikaga tõmmates seemnetega pehme südamik. Viiluta kurk.
2. Haki sibul.
3. Rösti maapähkleid kuumal kuival pannil paar minutit, kuni nad saavad kergelt kuldse jume. Haki.
4. Sega kõik ained omavahel.