Gluteenivabad retseptid

Taipärane kanapada laimi ja kookosega 

Lia Virkus, 5. jaanuar 2015, 05:55
Taipärane kanapada laimi ja kookosegaFoto: Jaan Heinmaa
Maitsekas laimi-kookosene kaste annab kanapajale mõnusa aasiapärase maitsenüansi. Väike tšillipipar lisab meeldivat teravust ja annab külmal talvepäeval sooja.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Suurem kanafilee
1 tk Sibul
1 tk Punane tšillipipar
1 dl India või maapähklid
1 spl Õli
400 ml Kookospiim
2 tl Kalakaste
2 spl Laimimahl
2 tl Värskelt riivitud laimi koor
Sool
Värske basiilik
LISANDIKS

Valmistamine
1. Koori ja haki sibul, poolita tšilli, eemalda soovi korral seemned ja vahekojad. Tükelda.
2. Rösti pähklid kuival pannil, lase jahtuda.
3. Kuumuta õli poti põhjas, kuumuta sibulaid ja tšillit minut-paar. Lisa juurde kookospiim ja kuumuta keemiseni. Lisa ka suupärasteks paladeks tükeldatud broilerifileed kahes ja lase keeda mõni minut.
4. Maitsesta kalakastme, laimimahla ja -koorega. Vajadusel ka soolaga. Keeda tasasel kuumusel veel 5–10 minutit, kuni broileritükid küpsed. Lisa lõpuks hakitud basiilik ja pähklid.
Serveeri kuuma riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee