Taipärane kanapada laimi ja kookosega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Suurem kanafilee
1 tk Sibul
1 tk Punane tšillipipar
1 dl India või maapähklid
1 spl Õli
400 ml Kookospiim
2 tl Kalakaste
2 spl Laimimahl
2 tl Värskelt riivitud laimi koor
Sool
Värske basiilik
LISANDIKS
Valmistamine
1. Koori ja haki sibul, poolita tšilli, eemalda soovi korral seemned ja vahekojad. Tükelda.
2. Rösti pähklid kuival pannil, lase jahtuda.
3. Kuumuta õli poti põhjas, kuumuta sibulaid ja tšillit minut-paar. Lisa juurde kookospiim ja kuumuta keemiseni. Lisa ka suupärasteks paladeks tükeldatud broilerifileed kahes ja lase keeda mõni minut.
4. Maitsesta kalakastme, laimimahla ja -koorega. Vajadusel ka soolaga. Keeda tasasel kuumusel veel 5–10 minutit, kuni broileritükid küpsed. Lisa lõpuks hakitud basiilik ja pähklid.
Serveeri kuuma riisiga.
Kommentaarid (0)