Verivorsti-peekoni suupistedFoto: Jaan Heinmaa
Eesti köök
15. detsember 2014, 05:15

Verivorsti-peekoni suupisted

Verivorsti võib ampsata ka suupistena. Moosi asemel võib suupistesse panna hoopis muud, näiteks kangi suitsujuustu või hapukapsast.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
10 min + 15 min ahjus

Koostisosad
6 tk Jäme verivorst
12 tk Õhuke peekoniviil
4 spl Jõhvikamoos
Kuivatatud pune

Valmistamine
1. Pressi verivorstide sisu soolest välja ja sega hulka kuivatatud pune.
2. Võta supilusikatäis vorstimassi, suru lamedaks ja tõsta lusikaga keskele jõhvikamoosi. Suru mass ümbert kinni, et moos jääks keskele.
3. Kõige ümber keera peekoniviil ja kinnita tikuga.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Serveeri soojalt.