Gluteenivabad retseptid

Heeringas sinepikastmes 

Mari-Liis Ilover, 8. detsember 2014, 05:53
Heeringas sinepikastmesFoto: Mari-Liis Ilover
Soomes ja Rootsis on purki pistetud endamaitsestatud heeringas jõululaua lahutamatu osa. Heeringasõpradele meeldivad selliselt maitsestatud kalad niikuinii, aga ka varasemad heeringapõlgurid võivad hakata nägema rooga täiesti uue pilguga. Söö ise või pane purki ja vii külakostiks!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
240 g Soolaheeringa filee
2 dl Hapukoor
3 spl Sinep
0.5 dl Hakitud till

Valmistamine
1. Viiluta heeringafilee.
2. Sega omavahel hapukoor, sinep ja till.
3. Sega heeringatükkidega.
4. Lase külmkapis ööpäev maitsestuda