Nädala kook

Jõhvikamoos kaneeliga 

Mari-Liis Ilover, 8. detsember 2014, 04:54
Jõhvikamoos kaneeliga Mari-Liis Ilover
Jõuluhõnguline jõhvikamoos on hea kaaslane pistaatsiaküpsistele. Ja mitte ainult! Võid seda vabalt pakkuda ka sea- või linnuprae kõrvale. Kenasse paelaga kaunistatud purki villitud moosi on tore külakostiks või jõulukingituseks viia. Kogus 0,5 liitrit.

Koostisosad
4 dl Külmutatud jõhvikad
1 tk Kaneelipulk
2 dl Punane vein
10 tk Kuivatatud aprikoos
3 dl Moosisuhkur

Valmistamine
1. Tõsta kõik ained potti ja keeda madalal kuumusel kaaneta 15 minutit.
2. Vajadusel riisu vaht.
3. Tõsta moos purki(desse).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee