Suure pere pannikook kaneeliste õuntegaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
8. detsember 2014, 03:39

Suure pere pannikook kaneeliste õuntega

Kohev mandlimaitseline õunaomlett on kindlasti eelkõige laste lemmik, kuid mis võib suurtelgi olla ühe parajalt magusa päevaalguse vastu. Säilitamiseks see toit pole mõeldud, ahjust välja ja kohe kõhtu!

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Suur õun
20 g Või
2 spl Pruun suhkur
1 tl Kaneel
TAINAS
6 tk Muna
1.5 dl Piim
1 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
3 spl Suhkur
0.5 tl Sool
1 tl Vanillsuhkur
Mandlilaastud

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika õunad õhukesteks sektoriteks.
2. Sulata või ahjus vormi põhjas. Pane vormi õunaviilud, sega võiga läbi ja küpseta 10 minutit.
3. Puista õuntele kaneeli ja suhkrut.
4. Sega omavahel tainaained, kalla pannile ja puista üle mandlilaastudega.
5. Küpseta veel 20 minutit.
Serveeri külma piima ning pohla- või jõhvikamoosiga.