Karrilõhe juustukattegaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
1. detsember 2014, 04:28

Karrilõhe juustukattega

Poole tunniga saad valmis maitsva piduliku õhtusöögi. Kreemjas juustukate teeb lõheroa eriti mahlaseks. Serveeri kala kuuma riisi ja aurutatud köögiviljadega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
700 g Lõhefilee
1 tk Väike porru
2 dl Lahja hapukoor
1 tk Suur küüslauguküüs
1 tl Karri
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 dl Riivitud juust

Valmistamine
1. Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi.
2. Pese ja ribasta porru, laota lõhele.
3. Sega hapukoor pressitud küüslaugu, karri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ning puista üle juustuga.
4. Küpseta ahjus 225° juures 20–30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.