Müsli tatra- ja hirsihelvestega
Koostisosad
100 g Tatrahelbed
50 g Hirsihelbed
50 g Sarapuupähklid
50 g Kreeka pähklid
50 g Seemned (kõrvitsa-, päevalille-, linaseemned jms)
100 g Suhkur
4 spl Suhkrusiirup või mesi
5 spl Rapsiõli
50 g Kuivatatud aprikoosid või ploomid
50 g Kuivatatud jõhvikad
50 g Rosinad
50 g Banaanilaastud
50 g Kookoshelbed
Valmistamine
1. Sega suures kausis helbed ja pähklid-seemned suhkru, suhkrusiirupi või mee ning õliga.
2. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
3. Rösti 180 kraadi juures 10 minutit. Tõsta müsli ahjust, lase plaadil jahtuda.
4. Haki kuivatatud puuviljadmarjad veidi väiksemaks (rosinad ja jõhvikad võib terveks jätta) ning sega jahtunud müsliseguga.
Kommentaarid (0)