Gluteenivabad retseptid

Mandlihõngulised pannkoogid 

Mari-Liis Ilover, 24. november 2014, 04:44
Mandlihõngulised pannkoogidFoto: Mari-Liis Ilover
Lastega peres pole nädalavahetuse hommikud päris õiged, kui laualt puuduvad pannkoogid. Mandlijahust ja  piimast maitset saanud pannkoogid viivad keele alla nii suurtel kui ka väikestel.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Riisijahu
1 dl Mandlijahu
1 spl Maisitärklis
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
2 spl Suhkur
2.5 dl Mandlipiim
2 tk Muna
1 spl Rapsiõli

Valmistamine
1. Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15–20 minutit enne küpsetamist seista.
2. Prae pannil koogid rapsiõlis mõlemalt küljelt kuldseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee