Kinoavorm spinatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
KASTE
3 spl Laktoosivaba või
3 spl Riisijahu
400 ml Kaerapiim
0.5 tl Riivitud muskaatpähkel
100 g Riivitud laktoosivaba juust
TÄIDIS
300 g Keedetud kinoa
50 g Suur peotäis spinatilehti
KATE
3 tk Riisigalett
100 g Riivitud laktoosivaba juust
5 spl Oliiviõli
0.5 tl Sool
Valmistamine
1. Sulata kastruli põhjas või. Puista sisse jahu, sega kastmevispliga ühtlaseks pastaks.
2. Lisa 100 ml kaerapiima. Sega edasi keetes pidevalt, et jahuklimpe sisse ei jääks. Lisa ülejäänud piim ja keeda mõned minutid, kuni kaste pakseneb.
3. Tõsta kastrul pliidilt. Sega kastmesse riivjuust, sool ja muskaat.
4. Sega kausis omavahel kinoa, kaste ja spinatilehed, suuremad spinatilehed rebi väiksemaks.
5. Vala segu õlitatud ahjuvormi.
6. Valmista krõbe puru. Purusta köögikombainis või sõrmede vahel riisigaletid, sega 50 g riivitud juustu ja oliiviõliga. Puista segu vormile, kõige peale raputa ülejäänud riivjuust.
7. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Kommentaarid (0)