Vietnami kana ingveri ja rohelise sibulaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g Kanafilee
10 cm Ingver
4 tk Roheline sibul (või 9 cm porrut)
0.5 tk Tšillipipar
2 spl Maapähkliõli
2 spl Austrikaste
3 spl Magusterav tšillikaste
1 tl Suhkur
Keedetud riis serveerimiseks
2 tk Roheline sibul
1 spl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
Valmistamine
1. Tükelda kana. Koori ingver ja lõika peenteks ribadeks, porru või sibul 4 cm pikkusteks peenteks ribadeks.
2. Kuumuta pool õlist vokk- või mõnel muul suuremal pannil, kuumuta selles ingverit ja hakitud tšillipipart. Lisa porru või sibularibad, kuumuta kiirelt läbi ja tõsta kaussi ootele.
3. Kalla ülejäänud õli pannile, pruunista kanatükid.
4. Lisa kõrvalepandud ingver, porru ja tšilli, austri-, tšilli- ja sojakaste ning suhkur.
5. Kuumuta kõik koos pannil läbi.
6. Puista peale ka hakitud roheline sibul ja serveeri koos keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)