Gluteenivabad retseptid

Tatra-kanaroog 

Angelica Udeküll, 27. oktoober 2014, 04:56
Tatra-kanaroogFoto: Daisy Lappard

Koostisosad
1 kl Toortatar
2 kl Vesi
80 g Mugulsibul
2 spl Või
200 g Broileri-kintsuliha
0.5 tk Tšilli
1 tk Küüslauguküüs
100 g Šampinjonid
2 spl Vesi
Petersell
Sool

Valmistamine
1. Vala tatrale keev vesi peale ja hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit.
2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning prae pannil võis läbi.
3. Tükelda kana ja pruunista pannil.
4. Lisa natuke vett ja peterselli ning hauta kana küpsemiseni. Maitsesta soolaga.
5. Serveeri putru ja kana koos. Puista peale värsket lehtpeterselli.

HEA TEADA!
* Pudru võid valmistada ka puljongiga, nii on sellel juba oma maitsenüanss juures.
* Kanakastme hulka võid lisada ka valget veini või miks mitte ka rõõska koort.
* Kasutasime siin roas šampinjone, aga sama hästi sobivad ka kodumaised metsaseened.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee