Hautatud õunad jogurti ja seemnetegaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
20. oktoober 2014, 01:54

Hautatud õunad jogurti ja seemnetega

Tervislik eine võib juba õhtul valmis olla, nii jääb hommikul üle seda vaid jogurtiga täiendada.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Õunad
50 g Rosinad
1 dl Vesi
2 tl Kaneel
4 spl Maitsestamata jogurt
2 sl Seemnesegu (päevalille-, lina-, kõrvistaseemned)

Valmistamine
1. Koori õunad, eemalda südamikud ja haki. Pane koos rosinatega kastrulisse, lisa vesi ja kaneel (soovi korral ka veidi suhkrut).
2. Hauta, kuni õunad pehmenevad, kuid on siiski veel tükkis, u 5 minutit.
3. Jahuta, serveeri jogurti ja seemneseguga.