Gluteenivabad retseptid

Hautatud õunad jogurti ja seemnetega 

Pille Enden, 20. oktoober 2014, 01:54
Hautatud õunad jogurti ja seemnetega Jaan Heinmaa
Tervislik eine võib juba õhtul valmis olla, nii jääb hommikul üle seda vaid jogurtiga täiendada.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Õunad
50 g Rosinad
1 dl Vesi
2 tl Kaneel
4 spl Maitsestamata jogurt
2 sl Seemnesegu (päevalille-, lina-, kõrvistaseemned)

Valmistamine
1. Koori õunad, eemalda südamikud ja haki. Pane koos rosinatega kastrulisse, lisa vesi ja kaneel (soovi korral ka veidi suhkrut).
2. Hauta, kuni õunad pehmenevad, kuid on siiski veel tükkis, u 5 minutit.
3. Jahuta, serveeri jogurti ja seemneseguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee