Gluteenivabad retseptid

Tatramuffinid 

Õnne Tikerpalu, 13. oktoober 2014, 02:58
TatramuffinidFoto: Andra Kalda

Koostisosad
3 tk Muna
200 g Teraline kohupiim
170 g Suhkur
100 g Sulavõi
200 g Tatrajahu
1 tl Küpsetuspulber
Rõõsk koor 35% ja kohupiim suhtes 1:1

Valmistamine
1. Sega munad, kohupiim ja suhkur.
2. Lisa sulatatud või, seejärel jahu ja küpsetuspulber. Jaga tainas muffinivormi pesadesse.
3. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.
4. Jahtunud muffinitel lõika „müts” peast ja kaunista vahukoorekohupiimakreemiga
HEA TEADA!
Et muffinid jääksid vormis kenad, tõsta tainas pesadesse pritskoti abil. Püsti jäänud tipud vajuta märja käega lamedaks