Lihatoidu retseptid

Lindströmi kotletid 

Lia Virkus, 6. oktoober 2014, 00:57
Lindströmi kotletidFoto: Jaan Heinmaa
Rootslaste klassikaline hakkliharoog, kus peet annab kotlettidele kauni roosa värvi ja hea maitse. Rootslased serveerivad neid praetud muna, keedetud kartulite ja marineeritud peediga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Veisehakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 tk Keedetud kartulid
1 tk Muna
2 dl Keedetud või marineeritud peet (riivituna)
2 spl Peeneks hakitud sibul

Valmistamine
1. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
2. Sega hulka riivitud kartulid ja lahtiklopitud muna.
3. Lisa ka peet ja sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks.
4. Vormi 10–12 kotletti.
5. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit, keera kuumus maha ja jäta kaane alla järelküpsema.