Taimetoidu retseptid

Pastinaagi-ingverisupp 

Angelica Udeküll, 6. oktoober 2014, 02:54
Pastinaagi-ingverisupp Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
20 g Ingver
10 g Küülauk
4 g Värske tšilli
Õli
350 g Pastinaak
600 ml Puljong
100 g Rõõsk koor 35%
2 dl Vesi
Sool

Valmistamine
1. Koori pastinaak ja tükelda kuubikuteks.
2. Haki ingver, küüslauk ja tšilli peeneks ning kuumuta poti põhjas õlis.
3. Lisa pastinaak ja kuumuta korraks läbi.
4. Vala juurde puljong ja lase keeda, kuni juurvili on pehme.
5. Püreesta poti sisu.
6. Lisa juurde vesi ja koor ning püreesta.
7. Kuumuta supp ja maitsesta soolaga.
HEA TEADA!
* Soovi korral võid hapukust lisada laimimahlaga.
* 35% koor pakseneb paremini kui 10% kohvikoor, aga kui supp on juba nagunii väga tummine ja paks, võid julgelt kasutada ka kohvikoort.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee