Gluteenivabad retseptid

Köögivilja-õunasalat 

Jüri Gümnaasium, 6. oktoober 2014, 02:04
Köögivilja-õunasalatFoto: Hele-Mai Alamaa

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Värske kurk
200 g Porgand
200 g Õun
200 g Lehtsalat
100 g Hapukoor
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Suhkur

Valmistamine
1. Koori kurk ja lõika seibideks.
2. Puhasta porgand ja õun.
3. Riivi porgand jämeda riiviga, viiluta õun. Ribasta lehtsalat.
4. Sega kõik köögiviljad kokku ning lisa hapukoor.
5. Maitsesta soola, suhkru ja sidrunimahlaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee