Kasutajate retseptid

Kodune bruschetta 

Toidutare, 5. aprill 2016, 04:05
BruchettaFoto: Mirjam Sõstra
Mõnus itaaliapärane eelroog veini kõrvale !

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
CIABATTA VALMISTAMINE
4 spl Borges Oliivõli
Petersell (maitseaine)
Oregano (maitseaine)
Küüslaugusool
1 pakk Hagar Ciabatta
KATE CIABATTALE
175 grammi Exquisa Alla Bruchetta toorjuust
250 grammi Kirsstomatid
Kuivatatud till

Valmistamine
Esmalt sega taldrikul oliivõli ja maitseained. Seejärel lõika chiabattast 2-3cm paksused viilud ning kasta iga viil eraldi oliivõli ja maitseaine segust läbi. Aseta õlised chiabatta viilud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni chiabatta on väljast mõnusalt krõbe aga seest parasjagu pehme. Tõsta ciabattad ahjust välja jahtuma. Määri jahtunud ciabattadele Exquisa toorjuustu ning säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Raputa üle kuivatatud tilliga.