Kasutajate retseptid

Kodune bruschetta 

Toidutare, 5. aprill 2016, 04:05
BruchettaFoto: Mirjam Sõstra
Mõnus itaaliapärane eelroog veini kõrvale !

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
CIABATTA VALMISTAMINE
4 spl Borges Oliivõli
Petersell (maitseaine)
Oregano (maitseaine)
Küüslaugusool
1 pakk Hagar Ciabatta
KATE CIABATTALE
175 grammi Exquisa Alla Bruchetta toorjuust
250 grammi Kirsstomatid
Kuivatatud till

Valmistamine
Esmalt sega taldrikul oliivõli ja maitseained. Seejärel lõika chiabattast 2-3cm paksused viilud ning kasta iga viil eraldi oliivõli ja maitseaine segust läbi. Aseta õlised chiabatta viilud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni chiabatta on väljast mõnusalt krõbe aga seest parasjagu pehme. Tõsta ciabattad ahjust välja jahtuma. Määri jahtunud ciabattadele Exquisa toorjuustu ning säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Raputa üle kuivatatud tilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee