Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
CIABATTA VALMISTAMINE
4 spl Borges Oliivõli
Petersell (maitseaine)
Oregano (maitseaine)
Küüslaugusool
1 pakk Hagar Ciabatta
KATE CIABATTALE
175 grammi Exquisa Alla Bruchetta toorjuust
250 grammi Kirsstomatid
Kuivatatud till
Valmistamine
Esmalt sega taldrikul oliivõli ja maitseained. Seejärel lõika chiabattast 2-3cm paksused viilud ning kasta iga viil eraldi oliivõli ja maitseaine segust läbi. Aseta õlised chiabatta viilud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni chiabatta on väljast mõnusalt krõbe aga seest parasjagu pehme. Tõsta ciabattad ahjust välja jahtuma. Määri jahtunud ciabattadele Exquisa toorjuustu ning säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Raputa üle kuivatatud tilliga.
Kommentaarid (0)