Kasutajate retseptid

Aarne hapukapsasupp 

Toidutare, 25. oktoober 2016, 04:13

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
ca 3 tundi

Koostisosad
1 kg seakoot
1 kg hapukapsas
2 tk porgand
1 tk sibul
2 dl odrakruup
12 tk terapipar
1 spl sool
1 tl suhkur vajadusel
3 l vesi

Valmistamine
1 Pane liha külma veega keema, riisu vaht, lisa sool ja pipar ning keeda madalal temperatuuril umbes 1tund.
2. Lisa seejärel hapukapsas, tükeldatud porgand ja sibul, keeda veel pool tundi.
3. Lisa odrakruup ja keeda veel umbes 1,5 tundi.
4 Enne lõplikku valmimist, kui liha on piisavalt pehme, tõsta see välja ja tükelda. Lisa lihatükid supile. Vajadusel maitsestada suhkruga, kui kapsas on olnud liiga hapu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee