Kasutajate retseptid

Aarne hernesupp 

Toidutare, 25. oktoober 2016, 03:14

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
kokku ca 2 tundi

Koostisosad
1.2 kg suitsukoot
3.5 l vesi
250 gr odrakruup
400 gr hernes
2 tk sibul
3 tk. porgand
4 tk. kartul
3 lehte loorber
12 tk. pipar
sool
3 tl sinep

Valmistamine
1 Keeda suitsukooti koos loorberi ja pipraga maitsestatud vees  umbes pool tundi.
2 Lisa seejärel külma veega pestud kruubid ja sool ning keeva veel pool tundi.
3 Nüüd lisa herned ja keeda veel pool tundi.
4. Tõsta liha supist välja ja tükelda peeneks.
5 Lisa supile hakitud sibul, porgand ja kartul ning keeda pool tundi. Tõsta hakitud liha supi sisse tagasi, kuumuta läbi, maitsesta lõplikult soolaga, lisa ka sinepit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee