Kasutajate retseptid

Pajaroog sealihaga 

Toidutare, 24. jaanuar 2014, 05:53

Koostisosad
450 g Sealiha
150 g Porgand
200 g Kaalikas
250 g Värske kapsas
3 küünt Küüslauk
150 g Sibul
2 lehte Loorber
Puljongikuubik
Sool
Must pipar
Vesi

Valmistamine
1. Tükelda sealiha, prae poti põhjas pruunikaks ja lisa vett nii palju, et liha on kaetud. Lisa pool puljongikuubikust. Hauta kaane all umbes 10 minutit.
2. Tükelda suuremateks tükkideks kõik juurviljad ja hakka potti lisama. Esmalt kaalikas ja porgand koos (lisa taas kuuma vett, kuni on kaetud ja maitsesta + loorber + pool allesjäänud pukjongikuubikust), hauta 5-10 minutit. Siis lisa sibul, küüslauk ja kapsas, hauta 5 minutit. Lisa kuuma vett kui vaja, et oleks napilt kaetud. Maitsesta.
3. Viimasena lisa kartul ja hauta seni kuni kõik juurviljad on pehmed. Kui need hakkavad napilt pudruseks muutuma, on toit valmis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee