Väikesed juurvilja-juustupirukadFoto: Jaan Heinmaa
4. november 2013, 01:38
Väikesed juurvilja-juustupirukad
Krõbeda põhja, krõmpsude juurikate ja pikantse juustuga pisipirukad sobivad suupistelauale imehästi. Kui soovid päris pehme täidisega suupistet, keeda juurviljaviile eelnevalt 2–3 min.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Lehttainas
150 g Riivjuust
50 g Peet
50 g Pastinaak
Õli
Palsamiäädikas
100 g Valgehallitusjuust
Valmistamine
1. Koori juurviljad ja lõika õhukesteks viiludeks.
2. Rulli tainas õhukeseks ja lõika väikesteks ruutudeks või ristkülikuteks. Tee igale nelinurgale sisselõige u 0,5
cm kauguselt äärest. Raputa üle riivjuustuga ja lao peale õhukeseks lõigatud juurviljaviilud. Piserda õli ja palsamiäädikaga.
3. Lõika hallitusjuust viiludeks ja lao pirukatele. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 min.
Kommentaarid (0)