Gluteenivabad retseptid

Peedikreemiga tatravahvlid 

Pille Enden, 4. november 2013, 01:18
Peedikreemiga tatravahvlidFoto: Jaan Heinmaa
Kaunilt roosa kreem krõbedates vahvlites jätab magusa jäätisetuutu mulje, kuid soolased vahvlid sisaldavad hoopis väheke pikantset peedikreemi. Täida vahvlid vahetult enne serveerimist.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
TÄIDIS
100 g Keedupeet
1 sl Mädarõigas või riivitud must rõigas
150 g Maitsestamata toorjuust
Sool
Must pipar
VAHVLITAINAS
50 g Või
2 dl Tatrajahu
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
1 sl Suhkur
2 dl Hapukoor
2 tk Muna
2 dl Mineraalvesi (gaseeritud)

Valmistamine
1. Sulata või ja lase jahtuda. Sega kuivained, lisa hapukoor ja klopi hulka munad. Lisa sulatatud või ja lõpuks nii palju mineraalvett, et tainas jääb parajalt pehme.
2. Küpseta väikesed õhukesed vahvlid, ühe vahvli jaoks võta 1 spl tainast. Keera kuumalt koonuseks ja lase jahtuda.
3. Riivi keedupeet ja pigista mass kuivemaks. Töötle peet, mustrõigas ja toorjuust püreeks. Maitsesta soola ja pipraga. Täida vahvlid kreemiga vahetult enne serveerimist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee