Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Lehttainas
KATE NR 1
Nektariin
Kitsejuust
Mesi
Piiniaseemned
KATE NR 2
Kilu
Basiilik
Mozzarella
KATE NR 3
Seened (praetud)
Palsamiäädikas
Tüümian
Kitsejuust
Valmistamine
1. Prae seened sibula, või ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Karamellista punane sibul – või, suhkru ja palsamiäädikaga. Poole kilo sibula peale võid panna 2 supilusikat pruuni suhkrut ja 2 supilusikat äädikat. Eriti hea meki annab ka panni peale tüümiani lisamine.
3. Tainas kaduma ei lähe, ülejäägid saab uuesti kokku rullida ja vormi lõigata. Aseta tähed küpsetuspaberile ja lase fantaasial lennata.
4. Kuumuta ahi 200 kraadini ning saada pirukad 15–20 minutiks ahju. Söö kohe, kui enam keelt ei kõrveta.
Kommentaarid (0)