Gluteenivabad retseptid

Kana-masala 

Angelica Udeküll, 28. oktoober 2013, 12:35
Kana-masala Daisy Lappard
Selle kanaroa juures võid kasutada ka karripastat, millesse on juba valmis segatud tšilli, küüslauk, koriander ja teised maitseained. Ingverit ja sibulat, aga ka köömneid pead siiski ise lisama. 

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul (väike)
3 kauna Tšilli (roheline)
3 küünt Küüslauk
1 tl Ingver (hakitud)
1 tl Koriander (jahvatatud)
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 sl Õli
200 g Kanafilee
1 dl Puljong
1 dl Kookospiim
Sool
Must pipar
Koriander (värske)

Valmistamine
1. Haki sibul, tšilli, küüslauk ja ingver ning kuumuta pannil õlis.
2. Jahvata maitseained ja lisa pannile.
3. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae pannil koos teiste komponentidega läbi.
4. Vala pannile puljong, kuumuta kergelt ning lisa seejärel kookospiim.
5. Hauta, kuni kana on küps, ja serveeri rooga keedetud riisi ja värske koriandriga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee