Veisekebab koriandri ja mündiga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
KEBAB
1 kaun Tšilli (roheline)
0.5 tl Ingver (riivitud)
1 küüs Küüslauk
1 sl Koriander (hakitud)
1 sl lehti Münt
0.5 tl Vürtsköömned (jahvatatud)
0.5 tl Nelk (jahvatatud)
0.25 tl Kardemon (jahvatatud)
Meresool
200 g Veisehakkliha
1 sl Õli
LISAND
Pita
Maitsestamata jogurt
Koriander (hakitud)
Sool
Valmistamine
1. Haki värsked komponendid ja jahvata maitseained.
2. Sega kõik komponendid hakklihaga ja klopi segu korralikult käte abil.
3. Jäta segu pooleks tunniks maitsestuma.
4. Vooli hakklihamassist käte vahel piklikud kotletid ja torka iga kotleti sisse tikk.
5. Pintselda kebabid õliga üle ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
6. Serveeri pitasaia ja maitsestamata jogurtist kastmega. Selleks sega omavahel jogurt, värske hakitud koriander ja sool.
HEA TEADA
* Sama retsepti järgi võid valmistada ka lambakebabit.
Kommentaarid (0)