Kiudainerikkad toidud

Koorene kanapasta brokoli ja singiga 

Mari-Liis Ilover, 21. oktoober 2013, 00:27
Koorene kanapastaFoto: Mari-Liis Ilover
Saab valmis veerand tunniga!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Pasta
400 g Brokoli
170 g Kanafilee
150 g Suitsuseasink (taine)
Oliiviõli
4 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Vesi
1 sl Kastmepaksendaja (soovi korral)
1 küüs Küüslauk
Sool
Must pipar
Basiilik
Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine
1. Pane tulele pott pasta keetmiseks ja pann.
2. Tükelda kanafilee ja sink ribadeks. Kuumuta pannil sortsuke õli. Prae kanaribasid 5 minutit. Maitsesta soola
ja pipraga. Lisa singitükid, prae segades veel 5 minutit. Lisa pannile koor ja vesi. Tükelda brokoli õisikuteks ja lisa ka see. Kui kasutada külmutatud brokolit, pole neid enam tükeldada vaja. Keeda, kuni brokoli on al dente.
3. Kui kasutad kastmepaksendajat, sega see eelnevalt veega ja lisa  nüüd. Lisa ka purustatud küüslauguküüs. Keeda 5 minutit.
3. Sega kastmesse vahepeal valmiskeedetud pasta. Kui tarvis, lisa veel soola ja/või pipart. Serveeri kohe väiksemaks rebitud basiilikulehtede ja riivitud juustuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee