Tomati-fenkolisalat mungoaidanditega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Fenkol ehk apteegitill
200 g Kirsstomat
1 peotäis Mungoaidandid
1 peotäis Lehtpetersell
1 tl Mesi
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
0.5 tl Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika fenkol ribadeks ja kirsstomatid veerandikeks.
2. Haki lehtpetersell.
3. Lahusta mesi laimimahlas ja maitsesta soola ning pipraga.
4. Sega kaste värskete komponentide hulka ja viimasena puista salatisse idandid.
HEA TEADA!
* Meekastme võid tomatite, fenkoli ja peterselliga ka varem läbi segada ja lasta salatil mõnda aega maitsestuda. Idandid lisa vahetult enne serveerimist, et need mõnusalt krõmpsud jääksid.
* Salatikastme hulka võid lisada ka õli.
Kommentaarid (0)