Küpsetised

Lusikakoogid hapupiimaga 

Hele-Mai Alamaa, 7. oktoober 2013, 00:19
Lusikakoogid hapupiimaga Hele-Mai Alamaa
Nende kookide juurde pakun ma juurde sutsu madeira ja moosisuhkruga läbi keedetud kirsse. Maitseb suurepäraselt! Sellised õiged maavanaemakoogid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 dl Hapupiim, keefir või pett
2 tk Muna
3 dl Nisujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
2 sl Pruun suhkur
20 g Sulavõi
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
1. Klopi munad soolaga lahti ja lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Tasapisi kalla sisse keefir, suhkur ja sulatatud või. Lase pisut tõmmata.
2. Prae õlis pisikesed lusikakoogid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee