Lusikakoogid hapupiimagaFoto: Hele-Mai Alamaa
7. oktoober 2013, 00:19
Lusikakoogid hapupiimaga
Nende kookide juurde pakun ma juurde sutsu madeira ja moosisuhkruga läbi keedetud kirsse. Maitseb suurepäraselt! Sellised õiged maavanaemakoogid.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 dl Hapupiim, keefir või pett
2 tk Muna
3 dl Nisujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
2 sl Pruun suhkur
20 g Sulavõi
Õli (praadimiseks)
Valmistamine
1. Klopi munad soolaga lahti ja lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Tasapisi kalla sisse keefir, suhkur ja sulatatud või. Lase pisut tõmmata.
2. Prae õlis pisikesed lusikakoogid.
Kommentaarid (0)