Lusikakoogid hapupiimagaFoto: Hele-Mai Alamaa
Küpsetised
7. oktoober 2013, 00:19

Lusikakoogid hapupiimaga

Nende kookide juurde pakun ma juurde sutsu madeira ja moosisuhkruga läbi keedetud kirsse. Maitseb suurepäraselt! Sellised õiged maavanaemakoogid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 dl Hapupiim, keefir või pett
2 tk Muna
3 dl Nisujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
2 sl Pruun suhkur
20 g Sulavõi
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
1. Klopi munad soolaga lahti ja lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Tasapisi kalla sisse keefir, suhkur ja sulatatud või. Lase pisut tõmmata.
2. Prae õlis pisikesed lusikakoogid.