See roog on pärit Ameerika lõunaosariikidest, kus bataat on väga levinud igapäevane köögivili. Lisandiks sobib keedetud riis.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
30 minutit + 30 minutit hautamiseks
Koostisosad
600 g Kanafilee
2 sl Õli
0.5 dl Kuiv vermut (või valge vein)
Sool
Must pipar
0.25 tl Kaneel
1 tl Pruun suhkur
2 tk Õun
2 tk Bataat
Valmistamine
1. Tükelda kanafilee kuubikuteks ja pruunista kastruli põhjas õlis. Sega vermut, sool, pipar, kaneel ja
suhkur ning vala kanale.
2. Koori õunad, lõika sektoriteks ja pane potti. Hauta kaane all madalal kuumusel 25 minutit.
3. Keeda koorega bataadid eraldi potis pehmeks, koori ja tükelda. Lisa roale, sega ja hauta veel 5 minutit.
Kommentaarid (0)