Kõrvitsapüreesupp rosmariinigaFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
29. september 2013, 23:25

Kõrvitsapüreesupp rosmariiniga

Kõrvitsapüree armastab kaunistamist. Rosmariinist puhevil aroomid saavad tasakaaluks rikkalikumaid maitseid röstitud kõrvitsaseemneid supile peale puistates ning koore- või õlitriibuga seda veelgi täiustades. 

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kõrvits (puhastatud)
1 küüs Küüslauk
1 tk Sibul (väike)
Või või õli
1 oks Rosmariin
4 dl Kanapuljong

Valmistamine
1. Haki sibul, küüslauk ja kõrvits.
2. Sulata potis või ja hauta köögiviljad kergelt läbi.
3. Lisa rosmariinioks ja puljong.
4. Keeda suppi, kuni kõrvits on pehme.
5. Püreesta supp ja serveeri koheselt.
HEA TEADA!
* Kui soovid rammusamat suppi, lisa supile pärast püreestamist rõõska koort ja kuumuta korraks läbi.