Feta-köögiviljakaste
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 küünt Küüslauk
2 tk Sibul
3 vars Seller
400 g Suvikõrvits
3 sl Õli
400 g Purustatud tomatid
3 dl Köögiviljapuljong
2 sl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
Suhkur
100 g Fetajuuust
1 dl Basiilik
Valmistamine
1. Haki sibulad ja küüslauguküüned, viiluta seller ja suvikõrvits. Kuumuta küüslauku ja sibulat õlis 2–3 minutit, lisa ülejäänud köögiviljad ja hauta 3–4 minutit. Lisa tomatikonserv ja puljong ning maitsesta soola-pipra ja palsamiäädikaga.
2. Hauta kastet 10 minutit. Lisa murendatud feta ja hakitud basiilikulehed, kuumuta läbi.
Kommentaarid (0)