Strooganov sinihallitusjuustuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Veise sisefilee
1 sl Oliiviõli
2 tk Punane sibul
6 küünt Küüslauk
3 dl Lihapuljong
2 sl Valge veini äädikas
4 dl Rõõsk koor 35%
100 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika liha peenikesteks kangideks. Pruunista pannil õlis 2–3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja prae 2 kuni 3 minutit, kuni on pehmed.
2. Vala hulka kuum puljong, kuumuta keemiseni ja kaabi hoolega panni külge jäänud praejäägid. Lisa äädikas ja koor ja hauta pool tundi või kuni liha on pehme. Sega hulka murendatud hallitusjuust ja maitsesta soola-pipraga.
Kommentaarid (0)