Kerge kartulisalat fetaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Värske kartul
300 g Feta (kuubikud õlis)
12 tk Oliivid
3 sl Kapparid (väikesed)
200 g Toorsink või chorizo
1 suur peotäis Rooma salat või friseesalat
KASTE
Õli (fetajuustu purgist)
Valge veini äädikas
Sool
Suhkur
Must pipar
Valmistamine
1. Viiluta kartulid 0,5 cm paksuselt ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna kartulid ja jahuta. Kui kasutad eelnevalt keedetud kartuleid, viiluta need sama paksult.
2. Aseta kartulid segamiskaussi ning lisa nõrutatud feta, tükeldatud oliivid ja kapparid ning sega läbi.
3. Valmista kaste, loksutades purgis kõik kastmekomponendid ühtlaseks, vala 2/3 sellest kartulisegule ja sega uuesti läbi.
4. Rebi salatilehed suurele serveerimisvaagnale ja tõsta peale kartulisegu. Pista soovi korral sekka singi- või vorstiviilud ja nirista peale ülejäänud kaste. Jahvata peale pipart ja serveeri.
Kommentaarid (0)