Lindströmi kotletid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Hakkliha
Sool
Must pipar
2 tk Kartul (keedetud ja püreeritud)
1 tk Muna
1 dl Vesi
1 dl Marineeritud peet (riivitud)
2 sl Sibul (hakitud)
Valmistamine
1. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hulka püreeritud kartulid ja lahtiklopitud muna. Vala tainasse vesi ning lisa peet ja sibul. Sega korralikult ühtlaseks ja klopi taianst hoolega, et vesi tainasse imenduks.
2. Vormi 8 suurt umbes 2 cm paksust kotletti. Prae pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit ja küpseta üle 180 kraadi juures ahjus 5-10 minutit. Serveeri praetud muna, kartulite ja marineeritud kurgiga.
NIPP!
Marineeritud peedi asemel sobib hästi ka tavaline keedupeet.
Kommentaarid (0)