Gluteenivabad retseptid

Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega 

Rudolf Visnapuu, 8. september 2013, 22:32
Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega Jaan Heinmaa
Hakkliha ei sobi mitte ainult kartulite, pasta ja muude n-ö raskete toorainetega. Kes tahab süüa midagi kergemat, ka sellele annab hakkliha alati võimaluse. Kellele aga tundub seguhakkliha ikkagi suure liialdusena, võib toidu valmistada hoopis kanahakklihaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
600 g Kodune hakkliha
3 tk Punane sibul
1 tk Baklažaan
3 tk Paprika
200 g Metsaseened
0.5 tk Hiina kapsas (väike)
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Puhasta aedviljad ja lõika ribadeks. Vajadusel kupata seened ja/või tükelda väiksemaks.
2. Prae kuumal pannil väheses õlis esmalt hakkliha. Seejärel lisa sibul ning minuti pärast paprika- ja baklažaaniribad ja seened. Prae kuumal pannil, jättes aedviljad täpselt nii krõmpsuvaks, nagu ise soovid. Kõige lõpus, vahetult enne valmimist, lisa hiina kapsa ribad, kuumuta korra läbi ning maitsesta soola ja
musta pipraga.

HEA TEADA!
Suurema koguse valmistamiseks kasuta kahte panni – mida vähem asju on korraga pannil, seda parema praadimistulemuse saad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee