Kiudainerikkad toidud

Õpetaja Aive vale Caesari salat 

Pere ja Kodu, 27. august 2013, 00:40
Õpetaja Aive vale Caesari salat Jaan Heinmaa
Vale Caesari salati tegemine ei nõua erilisi oskusi, samas on kihtide ladumine põnev ja fantaasiarikas. Tulemus ei jäta kedagi külmaks!

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Jääsalat või hiina kapsas
1 peotäis Rukola
1 tk Värske kurk (pikk)
3 tk Tomat
2 tk Maitsestatud kanafilee
300 g Suitsupeekon
2 tk Hurmaa või
0.25 tk Melon
5 viilu Röstsai
KASTE
2 sl Caesari salati kaste
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
Majonees

Valmistamine
1. Küpseta kanafileed pannil.
2. Lõika saiaviilud kuubikuteks ja rösti ahjus koos oliiviõli ja meelepärase ürdiseguga.
3. Prae peekoniribad krõbedaks.
4. Rebi jääsalatist, hiina kapsast vms tükikesed ja lao vaagna põhjale salatipadjaks. Pane järgmiseks kihiks viilutatud kurk ning siis suupärasteks tükkideks lõigatud tomat. Raputa peale pisut soolapipart.
5. Nüüd lao kuubikuteks lõigatud praetud kana ja hurmaa või melon. Viimaseks kihiks jääb krõbedaks praetud peekon.
6. Sega majoneesist, Caesari salati kastmest ja apelsinimahlast kaste ning vala salatile. Puista üle röstitud saiakuubikutega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee