Linnuliha retseptid

Grillitud kanakebabid 

Indrek Kivisalu, 26. august 2013 23:16
Grillitud kanakebabidFoto: Jaan Heinmaa
Kanaliha ja basiiliku kombinatsioon on võrratu! Hakkliha kasutades saab sinna juurde mõelda veel ja veel
erinevaid lisandeid. Basiiliku võib asendada näiteks pestoga ja see, kes tahab kergemat maitset, võib lisada riivitud õuna – fantaasial pole piire. Tähtis on aga meeles pidada, et lisandeid ei saaks rohkem kui liha, sest siis ei pruugi liha enam koos püsida. Siin on kebabi vardavariant ja lihtne baasretsept.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
600 g Kanahakkliha
1 tk Muna
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Haki basiilik peeneks ning sega hakkliha ja munaga. Maitsesta soola ja pipraga ning sega jõuliselt tampides
ühtlaseks massiks. Eralda portsjoniteks ja vormi need ümber grillvarraste.
2. Grilli kuumal grillil või grillpannil valmimiseni. Serveeri grillitud aedvilja või toorsalatiga.