Köögiviljaraguu lihaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Läbikasvanud sealiha (kael, külg, rinnatükk vm)
Või või hapukoor
1 tk Sibul
2 tk Porgand
500 g Värske peakapsas
1 tk Kaalikas
3 tk Kartul
Hooajalised köögiviljad (soovi korral, lillkapsas, aedoad, herned jne)
Sool
Must pipar
Maitseroheline
Valmistamine
1. Lõika liha väiksemateks tükkideks ning prae poti põhjas rasvaianes koos hakitud sibulaga läbi. Lisa potti veidi vett, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel poolpehmeks.
2. Tükelda köögiviljad ja kalla need potti valmimise järjekorras pehmeks hauduma. Viimasena lisa kartulid.
3. Maitsesta raguud soola ja pipraga ning keeda, kuni kõikköögiviljad on korralikult pehmed.
4. Serveerides raputa peale maitserohelist. Võid kallata peale ka sulavõid või lisada hapukoort.
Kommentaarid (0)