Kiudainerikkad toidud

Mozzarella'ga täidetud suvikõrvits 

Angelica Udeküll, 5. august 2013, 11:35
Mozzarella'ga täidetud suvikõrvits Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Suvikõrvits
120 g Mozzarella
0.5 tk Mugulsibul
8 tk Päikesekuivatatud tomat õlis
Vürtsbasiilik
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Poolita suvikõrvits.
2. Eemalda sisu lusikaga ja haki see peeneks.
3. Haki sibul ja päikesekuivatatud tomatid.
4. Riivi mozzarella või murenda sõrmedega väiksemateks tükkideks.
5. Sega kõik komponendid omavahel ja maitsesta soola, pipra ja basiilikuga.
6. Täida suvikõrvitsalootsikud täidisega.
7. Küpseta täidetud köögivilju ahjus 200 kraadi juures umbes seitse minutit.
HEA TEADA!
* Eelista pigem väikeseid ja peenikesi suvikõrvitsaid, mille sisu on mahlane ja seemned pole liiga suured. Üleküpsenud suvikõrvitsatel on tuim nii sisu kui ka koor.
* Sarnane täidis sobib hästi ka tomati ja paprika sisse, kuid mitte baklažaanile, mis muutub küpsedes liiga pehmeks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee